Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik profi kutyakozmetkiussá akarnak válni, vagy azoknak, akik már kutyakozmetikában dolgoznak, de jelenleg nem rendelkeznek országosan elismert képesítéssel. Nem szükséges szakmai előképzettség  erre a kurzusra.

 

Ez a nemzeti szinten elismert képesítés a hallgatót megtanítja a különböző típusú szőr felismerésére, ellátására. A hallgatók megtanulják használni és karbantartani a különféle eszközöket. Elsajátítják a kutyák elsősegélynyújtásának alapjait, és képesek lesznek felmérni a különböző kutyafajták egészségi állapotát. A hallgatók az itt megszerzett tudással  el tudnak helyezkedni kutyakozmetikusként az ország területén belül.  Ezt a képzést azoknak ajánljuk, akik profi kutyakozmetkiussá akarnak válni, vagy azoknak, akik már kutyakozmetikában dolgoznak, de jelenleg nem rendelkeznek országosan elismert képesítéssel. Nem szükséges előképzettség  erre a kurzusra.

Mit ajánlunk?

Az OKJ-s gyakorlati vizsgára való teljes körű felkészítést. Az oktatás befejeztével a hallgató gyakorlati igazolást kap, mely az OKJ-s vizsgához szükséges.

E minősítési körbe tartozó modulok:

Kutyakozmetikumok, eszközök megismerése, kiválasztása, használata.

Elsősegély kutyáknak.

Kutya teljeskörű ellátása.

Az egészséges kutya.

Bánásmód.

Ügyfélkezelés.

Vállalkozás indítása.

Előírt óraszám

300 óra

Időtartama

Maximum 6 hónap, de nem lehet kevesebb 300 óránál.

Ára

Érdeklődj üzenetben