A Zöld Kutya 2009-ben alakult, tulajdonosa és ügyvezetője Szakasits Edit.

A Zöld Kutya 2009-ben alakult, egyszemélyes Kft-ként működik a mai napig. Rengeteg fejlődés és innováció jellemzi a céget.

Az első szalon egy nagy családi ház alsó szintjén lett kialakítva. Az első logó, talán még van, aki emlékszik rá, egy óriási fülű zöld kutya grafika volt.

2011-ben költözött a szalon Móron a Mónus utcába. A választás akkor igen prózai volt, de már tudjuk, hogy ennél jobb nem is lehetett volna. Móri szalonunkat 2021-ben véglegesen bezártuk.
2013 és 2016 között Budapesten kezdte bontogatni szárnyait a Zöld Kutya, több kerületben is. A jelenlegi, Márvány utcai szalon 2018. év végén került kialakításra.
A szalonok többször változtak, az arculat néhányszor megújult, a jelenlegi dizájn sok szakember munkája és saját ötletek alapján született.
De miért Zöld Kutya? – hangzik el a kérdés sokszor
A válasz egyszerű: élj úgy, hogy minél kevesebb kárt tegyél a természetben! Legyen olyan cég, ami már messziről, mindenki számára egyértelműen jelzi, hogy a környezet, a Föld számunkra épp oly fontos, mint a vendégeink egészsége – igyekeztünk bio, vegyszermentes, vegán, állatkísérletektől mentes kozmetikumokat biztosítani. Sajnos nem mindig tudtuk tartani. A piacon rengeteg termék volt már a kezdetekkor is, de nem tudták azt a minőséget, amit elvártunk tőlük, volt, hogy olyan alapvető feladatokat sem, hogy tisztítsanak…
De amit elhatározunk, az úgy is lesz!
2017-ben végül megtaláltuk azokat a termékeket, amik megfeleltek az elvárásoknak.
2016-ban teljes arculatváltáson esett át, megszületett a már jól ismert kutya a Földdel.

De ki a kutya?

Ez a kiskutya Puszedli, egy puli.

A nyírás története nagyon egyszerű, de ezt elmeséljük személyesen…

Fontosnak tartjuk az egyediséget, az őszinteséget és a magas színvonalat, mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak.

Cégünk teljes arculata, neve 2018 óta a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala oltalma alatt áll.

Rólunk mondták

Örülök, hogy megtaláltam hosszas keresgélés után Editet, aki nem csak megtépi a schnauzeremet, hanem érti is amit csinál.

Köszönöm, hogy ilyen gyönyörűre varázsoltad a kis yorkimat.


Kata

Nagyon szép lett Masni, a kis bolognese kiskutyám, de ami külön öröm számomra, hogy életében először nem duzzog napokig a kozmetika után 🙂 Köszönöm


Judit és Masni

Örök hálám, hogy rátok találtam. Össze-vissza nyírbálták a westimet, mindenféle bőrbetegségei lettek, aztán megpróbáltuk amit Edit ajánlott: letrimmelte a szőrét és mostanra boldogan éli (éljük) a gondtalan kutyaéletét. Köszi köszi köszi


Dalma és Manó

Tenyésztőként és kiállítóként a legfontosabb számomra, hogy kutyáim első osztályú kezelést kapjanak akár a mindennapokban akár a kiállítási felkészítésben. A választásom természetesen a Zöld Kutya 🙂


Dóra