Baby White Shampoo 4 000 ml

16240 Ft

Kategória:

Leírás

A Grooming Professional Baby White mélytisztító és kondícionáló samponja a tökéletes választás mély, mégis kíméletes tisztításhoz a fehér és világos szőrű kutyák részére. Friss, kellemes baba hintőpor illatot kölcsönöz. A szőrt fényessé és csillogóvá teszi. Hosszú távon kellemes kinézetűvé, illatúvá és tapintásúvá teszi a szőrt.

Hígítási arány 12:1

Kizárólag állatápolási felhasználásra! Gyermekek elől elzárva tartandó.

Egészségre káros vegyi anyagokat nem tartalmaz.

Javallat: a benedvesített szőrbe az előírt hígítási arány betartásával vigyük fel, néhány perc hatóidő után alaposan öblítsük ki, majd ismételjük meg a tökéletes hatás érdekében. Ügyeljünk arra, hogy ne maradjon sampon a szőrben mielőtt szárítani kezdünk.

Vigyázzunk, hogy a sampon/kondicionáló szembe, hallójáratba és szájba ne kerüljön, ha mégis előfordul, tiszta vízzel alaposan öblítsük ki.

Figyelmeztetés: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

A fel nem használt készítményt, illetve a keletkező hulladékot a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Baby White Shampoo 4 000 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.