Baby Fresh Shampoo 4 000 ml

12900 Ft

Kategória:

Leírás

A Baby Fresh a legnépszerűbb samponunk, amely természetes mélytisztító hatású és baba púder illatú. Mélyen tisztít, de nem irritálja a bőrt. Aloe Vera tartalmának köszönhetően megnyugtatja és ápolja a bőrt. Az Aloe Vera természetes szőrkondicionálóként működik, ami segíti a szőrzet növekedését és megszűnteti a korpásodást. Minden fajtához és szűrtípushoz ajánljuk, kifejezetten a kölyköknek.

Hígítási arány 20:1

Kizárólag állatápolási felhasználásra! Gyermekek elől elzárva tartandó.

Egészségre káros vegyi anyagokat nem tartalmaz.

Javallat: a benedvesített szőrbe az előírt hígítási arány betartásával vigyük fel, néhány perc hatóidő után alaposan öblítsük ki, majd ismételjük meg a tökéletes hatás érdekében. Ügyeljünk arra, hogy ne maradjon sampon a szőrben mielőtt szárítani kezdünk.

Vigyázzunk, hogy a sampon/kondicionáló szembe, hallójáratba és szájba ne kerüljön, ha mégis előfordul, tiszta vízzel alaposan öblítsük ki.

Figyelmeztetés: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

A fel nem használt készítményt, illetve a keletkező hulladékot a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Baby Fresh Shampoo 4 000 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.