Apple Smooth Shampoo 4 000 ml

8800 Ft

Kategória:

Leírás

Az Apple Smooth Shampoo zöldalma kivonata eltávolítja a szennyeződéseket és kellemetlen szagokat. Kiváló tisztítóerő és népszerű illat, amit az ügyfelei is imádni fognak! Kifejezetten kutyakozmetikai felhasználásra javasolt! Az alma kivonat elősegíti az egészséges szőr növekedését. Mindennapi használatra, minden szőrtípushoz használható.

Hígítási arány 10:1

Kizárólag állatápolási felhasználásra! Gyermekek elől elzárva tartandó.

Egészségre káros vegyi anyagokat nem tartalmaz.

Javallat: a benedvesített szőrbe az előírt hígítási arány betartásával vigyük fel, néhány perc hatóidő után alaposan öblítsük ki, majd ismételjük meg a tökéletes hatás érdekében. Ügyeljünk arra, hogy ne maradjon sampon a szőrben mielőtt szárítani kezdünk.

Vigyázzunk, hogy a sampon/kondicionáló szembe, hallójáratba és szájba ne kerüljön, ha mégis előfordul, tiszta vízzel alaposan öblítsük ki.

Figyelmeztetés: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

A fel nem használt készítményt, illetve a keletkező hulladékot a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Apple Smooth Shampoo 4 000 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.