Agran Oil Conditioner 4 000 ml

15500 Ft

Kategória:

Leírás

Ez az intenzív kondicionáló egyedülálló keveréke a marokkói olajnak és a kondicionáló szereknek. Gyorsan bejut a szőrszálakba, helyreállítja a ragyogást, lágyságot biztosít, mindemellett megerősíti a szőrt. Ez a szőrmegújító formula ideális a sérült vagy rossz állapotban lévő szőrre. Használja samponozás után, amíg a szőr még nedves.

Hígítási arány 10:1

Kizárólag állatápolási felhasználásra! Gyermekek elől elzárva tartandó.

Egészségre káros vegyi anyagokat nem tartalmaz.

Javallat: a benedvesített szőrbe az előírt hígítási arány betartásával vigyük fel, néhány perc hatóidő után alaposan öblítsük ki, majd ismételjük meg a tökéletes hatás érdekében. Ügyeljünk arra, hogy ne maradjon sampon a szőrben mielőtt szárítani kezdünk.

Vigyázzunk, hogy a sampon/kondicionáló szembe, hallójáratba és szájba ne kerüljön, ha mégis előfordul, tiszta vízzel alaposan öblítsük ki.

Figyelmeztetés: Sérült bőrön nem alkalmazható! Szembe, fülbe, ill. nyálkahártyára jutását el kell kerülni. A készítmény csak előírás szerint, külsőleg használható. Ha szembe vagy sérült bőrre jut, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó.

A fel nem használt készítményt, illetve a keletkező hulladékot a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Agran Oil Conditioner 4 000 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.