Időpontfoglalás

Professzionális kutyakozmetikust keresel?

Szia, jó helyen jársz! Szakasits Edit vagyok, mester kutyakozmetikus.

Szakasits Edit vagyok, 2009–ben végeztem a kutyakozmetikus képzést 97%-os eredménnyel. A tanfolyam befejeztével a kiemelkedő nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező Schlosser Attilánál folytattam a szakma mélységeinek elsajátítását. 2011-ben kezdtem el dolgozni Budapesten a Bell kutya és kisállat kozmetikai szalonban, ami 1971-es alapításakor az első ilyen üzlet volt az országban.

Meglátásom szerint ebben a szakmában az állatokkal való kommunikáció kulcsfontosságú. Ezért 2010-ben Stefan Siman (4tappancs) kutyatréner képzésén vettem részt. Itt elsajátítottam az alapvető technikákat, megtanultam a kutyák testbeszéd jeleit, melyet a mindennapokban a munkám során alkalmazok, ezzel megkönnyítve a kutyák (és magam) számára a kozmetikai ellátást.

A kiterjedt érdeklődésem a kutyák illetve a szakma iránt tette számomra elérhetővé, hogy mára
elmondhatom, hogy nagyon sok fajta kutya került ki a kezeim közül, akik csodálatos eredményeket
értek el nemzeti, nemzetközi kiállításokon, Világ és Európa kiállításokon.

Bővebben itt ismerhetsz meg.

 

Mire számíthatsz az első alkalommal?

Első alkalommal regisztráljuk az állatot, ekkor vesszük fel a gazdi és a kedvence adatait, megbeszéljük az esetleges betegségeket, sérüléseket, felmérjük a kutya állapotát. Erre szükség van az ellátás szempontjából, a sampon és egyéb kozmetikum kiválasztásakor. A kozmetikus elmondja, milyen ellátást, ápolást javasol a kutyának, de természetesen a gazdi dönt, azaz Te! 🙂

Nálam kényelmesen foglalhatsz időpontot (online)

Hiszek a technikában, nálam online is be lehet jelentkezni. Az időpontfoglalóban előre meghatározott napokon tudsz foglalni.

Rugalmas vagyok: Ha az itt meghatározott időpontokon kívül szeretnél időpontot kapni, telefonon, emailben vagy Facebookon is tudunk egyeztetni.

A bejelentkezések folyamatosak minden platformon, így előfordulhat, hogy egyszerre történik bejelentkezés, ilyen esetben a telefononos bejelentkezés élvez elsőbbséget, és veled fogunk új időpontot egyeztetni.

Segítség nekem: ha a felsorolásban szerepel a bejelenteni kívánt kutya fajtája, kérlek, hogy azt válaszd ki, ne az általános opciót. 

Kérlek, a fentiek tudomásul vételével használd az időpontfoglalót.

Hogyan dolgozom?

Egy-egy ápolási folyamat között kisebb szüneteket tartok, hogy kutyád pihenhessen, igyon, játsszon. Így az ellátás ideje ugyan kicsit megnő, de kedvenced szívesebben tölti el idejét a szalonban. Mindig figyelembe veszem a kutya egyéni szükségleteit.

Szolgáltatásaink:

  • fajtatiszta és keverék kutyák teljes körű kozmetikája
  • kiállításra való felkészítés
  • egészségügyi kozmetika
  • kézi trimmelés
  • zsinórozás
  • gépi nyírás
  • fürdetés
  • szem-fül-mancs-szájápolás
  • karomvágás, bűzmirigy kezelés, parazitamentesítés
  • tartási és ápolási szaktanácsadás

Hol találsz meg?

Budapesti üzletem
1113 Budapest, Karolina út 1.

Móri üzletem
8060 Mór, Mónus Illés utca 2.

Mindkét üzletben dolgozom, így a hozzád közelebb eső üzletbe hozhatod kutyád.

Elérhetőségem
Szakasits Edit: +36 30 384 0105

Melyik üzletbe szeretnél bejelentkezni?