Rólam
Szakasits Edit vagyok, 2009–ben végeztem a kutyakozmetikus képzést 97%-os eredménnyel. Alapelv, hogy tanulni csak a legjobbaktól érdemes, ezért a tanfolyam befejeztével kiemelkedő nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező kollégámmal folytattam a szakma mélységeinek elsajátítását. 2011-ben kezdtem el dolgozni Budapesten a Bell Kutya- és kisállat kozmetikai szalonban. A”BELL” ekkor már fogalom volt a szakmában, a 1971-es alapításával, mikor az első és egyetlen kutyakozmetika volt az országban, az alapítója, Szűcs Marika által és az élete végéig odaadó alázatos munkájával mind a kutyák, mind a tanítványai iránt és a sok kiváló szakember által, akik e kutyakozmetika falai közül kerültek el később a világ számos pontjára.
2015 januárjában szereztem meg a kutyakozmetikus mester címet, hazánkban az első mesterképzés keretein belül. A képzés ideje alatt sok, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégát ismerhettem meg és büszkeséggel tölt el, hogy ilyen „erős mezőnyben” egyedüliként szereztem meg - mindössze 5 éves kutyakozmetikus múlttal - ezt az elismerő címet.
Meglátásom szerint ebben a szakmában az állatokkal való kommunikáció kulcsfontosságú, ezért 2010-ben Stefan Siman (4tappancs) kutyatréner képzésén vettem részt. Itt elsajátítottam az alapvető technikákat, megtanultam a kutyák testbeszéd jeleit, melyet a mindennapokban a munkám során alkalmazok, ezzel megkönnyítve a kutyák (és magam) számára a kozmetikai ellátást.
Azon kevés szakemberek közé tartozom, akik folyamatosan képzik magukat, így igyekszem minden színvonalas hazai és külföldi kiállításon, előadásokon, work-shop–on, szemináriumon, továbbképzésen részt venni, ahol a legnevesebb szakemberekkel tudom megosztani a tapasztalataimat. Mindent megteszek azért, hogy a legújabb trendeknek megfeleljek, a legmodernebb technikákat elsajátítsam.
A kiterjedt érdeklődésem a kutyák, illetve a szakma iránt tette számomra elérhetővé, hogy mára elmondhatom, hogy nagyon sok fajta kutya került ki a kezeim közül, akik csodálatos eredményeket értek el nemzeti, nemzetközi kiállításokon, Világ és Európa kiállításokon. Rendkívül büszkeséggel töltenek el fajtatiszta vendégeim eredményei, de számomra kiemelkedő helyet kapnak a menhelyről érkező keverék kiskutyák is. Örülök, hogy egyre népszerűbb a kutyák örökbe fogadása, és nagyon jó érzés az elhanyagolt, félszeg, bizalmatlan kutyák bizalmának megszerzése is. Az állandó pörgés jellemző az egész életemre, így a hivatásomra is. Jelenleg is képzem magam, nincs megállás…. de ez legyen az idei év meglepetése nektek.
AJÁNLATAINK
KEDVENCEINK KEDVENCEIKKEL
Al Pacino